Een boek gedrukt en gedistribueerd door Art Graphics Media Solutions en verkocht in de boekvakhandel levert u al gauw € 7,50 per boekje op.

De distributie van uw boek.
Eindelijk is het dan zover het boek is bij ons gedrukt en ligt klaar om verkocht te worden. Wij houden uw boek (in overleg met u) bij ons op voorraad zo kunnen wij zo snel mogelijk uw boek aan CB-Logistics leveren. CB-Logistics is de enige distributeur die ervoor kan zorgen dat uw boeken en magazines bij bijna alle vakhandels in Nederland en België (Vlaanderen). Art Graphics Media Solutions heeft ervoor gekozen haar bedrijf evenals CB-Logistics in Culemborg te vestigen door de kleine afstand kunnen wij razend snel aan CB-Logistics leveren zodat uw boeken nu nog sneller in de schappen liggen. Met een CB-Logistics aansluiting aansluiting krijgt u toegang tot circa 2500 boekhandels (in Nederland en Vlaanderen) plus een aantal webshops (bijvoorbeeld Bol.com en Managementboek.nl) en andere platforms zoals Apple en Kobo. Alle grote uitgevers hebben een CB-aansluiting, net als bijna alle boekhandels.

Wij verzorgen de distributie van uw boek naar CB-Logistics.
Voor auteurs en kleine uitgevers is er nu ook een mogelijkheid om van bovenstaande mogelijkheden gebruik te maken, zonder de bijbehorende hoge kosten. Bij de distributiedienst van Art Graphics Media Solutions betaalt u eenmalig een bedrag om deel te nemen en krijgt u maandelijks de opbrengsten uitgekeerd. Na aanmelding van uw titel is deze zichtbaar bij alle aangesloten verkopers. Voor fysieke boeken geldt dat wij deze aanleveren bij CB-Logistics in Culemborg. U krijgt u periodiek een rapportage van de verkopen en de afdracht van uw netto omzet.

Dit is uw voordeel:
Een boek gedrukt en gedistribueerd door Art Graphics Media Solutions en verkocht in de boekvakhandel levert de auteur al gauw € 7,50 per boekje op. Bij een oplage van 1000 stuks zijn de inkomsten voor u al € 7.500,00. Dit zal een uitgeverij u hoogstwaarschijnlijk niet kunnen bieden.

Mail ons het onderstaande formulier toe en u krijgt op dezelfde werkdag nog alle info.

Uw boek opweg naar de vakhandel met CB-Logistics transport

U wilt toch ook geld verdienen met uw boek!

Eindelijk is het dan zover het boek is bij ons gedrukt en is op weg om verkocht te worden.

IK WIL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

…ik heb nog vragen en neem contact met u op.

IK NEEM CONTACT MET U OP
IK VRAAG EEN OFFERTE AAN