Boeken drukken vanaf 500 stuks

Kwaliteitsdrukwerk met oplage vanaf 500 stuks. Hoe hoger de oplage hoe lager uw prijs.

0 st.
PAPERBACK prijs €3,05 p/st. Klik hier voor uw prijsvoordeel!
0 st.
PAPERBACK prijs €1,95 p/st. Klik hier voor uw prijsvoordeel!
0 st.
PAPERBACK prijs €1,65 p/st. Klik hier voor uw prijsvoordeel!

Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken

Een keuze maken voor de oplage van uw drukwerk is vaak een moeilijke keus. Vaak weet u niet hoeveel boeken er verkocht worden. Laat u daarom door ons helpen bij het bepalen van uw oplage. Al onze boeken met een oplage meer dan 500 stuks hebben een levertijd van maximaal 3 weken… heeft u een nog extra weekje tijd voordat uw boeken geleverd worden, dan loopt uw prijsvoordeel aanzienlijk op. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vermeld deze keuze. Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken

Bespaar veel geld op het drukken van boeken, magazines,almanakken en proefschriften.

Kwaliteitsdrukwerk met oplage vanaf 500 stuks. Hoe hoger de oplage hoe lager uw prijs. U ontvangt binnen 2 dagen een scherpe offerte van ons.

Kwalitatief mooi drukwerk tegen een scherpe prijs.

Is Uw oplage groter dan 500 boeken, dan is Offsetdruk de methode om grotere oplagen te kunnen drukken. Door het gebruik van de allerbeste offsetpersen met geavanceerde prepress technieken in combinatie met de geautomatiseerde opmaakmogelijkheden, kunnen wij waarborgen dat uw drukwerk met de hoogst mogelijke kwaliteit gedrukt wordt. Veel tevreden klanten gingen u hierbij voor. Met de Offsetdruk geldt hoe hoger de oplage is hoe goedkoper uw boek wordt gedrukt. Art Graphics biedt U de mogelijkheid om uw boeken op voorraad te houden en aan te bieden aan CB-Logistics die ook in Culemborg gevestigd is, zodat uw boeken dezelfde dag wanneer dat nodig is de boeken bij CB-Logistics liggen. Dus binnen 2 dagen na opdracht liggen uw boeken bij de boekhandel, waar ook in Nederland. Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken.

In welke vorm wilt u uw boek gedrukt hebben?

Er zijn verschillende boekvormen en uitvoeringen aan u de keuze een mooi boek met een harde kaft (hardcover)
of een handzame paperback (Softcover), zie ook inbinden en afwerken van uw boek. Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken

Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken

Softcoverboek:

  • Minimaal aantal pagina’s afhankelijk van papierdikte vanaf 24 pagina’s.
  • Dikte van het boek maximaal 50mm
  • De minimum en maximum boekmaat:
    min. 100 x 125 x 3 mm en max. 300 x 350 x 80 mm.
  • De voordelen: handzaam, voordelig, mooi uiterlijk.

Een paperback of hardcoverboek? 

Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken

Paperbacks/softcoverboeken.

Paperbacks zijn goedkoper dan boeken met een harde kaft (hardcoverboeken). Paperbacks kunnen gelijmd gebonden worden. Hiervoor wordt een sterke kleurloze PUR lijm gebruikt die de pagina’s goed bij elkaar houdt. Wil je een nog sterkere variant hebben dan kan je kiezen voor een genaaid, gelijmde uitvoering. Hier worden de katerns afzonderlijk genaaid en later bij elkaargevoegd door middel van lijm, dit geeft het boek een langere levensduur maar is iets duurder dan de alleen gelijmde uitvoering.
De cover: doorgaans gebruiken wij 275 gr. wit karton (Arktika) wat bedrukt wordt, hierin heeft u de keuze of u de omslag afgewerkt wordt met een mat- of glanslaminaat. De cover is bij een paperback altijd even groot als het boekblok of binnenwerk. Goedkoper drukken grote oplage vanaf 500 boeken.
Levertijd 2 a 3 weken en altijd gratis bezorgd op 1 adres in Nederland

IK WIL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

…ik heb nog vragen en neem contact met u op.

IK NEEM CONTACT MET U OP
IK VRAAG EEN OFFERTE AAN