Opmaak-dtp & grafisch ontwerp

Opmaak-DTP, laat ons uw boeken en magazines professioneel opmaken en vormgeven.

Opmaak-dtp
U heeft uw manuscript/inhoud klaar en u wilt een professionele opmaak voor uw boek met een opvallend mooie vormgeving, uw boek moet immers onderscheidend zijn ten opzichte van de andere boeken. Uw boek moet opvallen en… verkopen!
De medewerkers op de opmaak-dtp afdeling hebben juist dat vakmanschap in huis om voor u een mooi boek voor te kunnen opmaken en vormgeven. Een boek dat aandacht trekt, lekker in de hand ligt en goed leest.

De leesbaarheid van uw boek
Om een boek een goede leesbaarheid te geven, is het van belang dat er zorgvuldig een goed lettertype uitgezocht wordt. Een lettertype dat bij uw boek past. Deze keuze is vrij specifiek, een kinderboek vraagt nu eenmaal om een ander lettertype dan een thriller of roman. Dit lijkt waarschijnlijk een gemakkelijke keuze, maar u moet bedenken dat er duizenden lettertypes zijn waaruit de beste keuze moet worden gemaakt.

De leesbaarheid van uw boek (opmaak-dtp), vervolg…
Verder is het belangrijk dat het corps oftewel de lettergrootte in balans is met de spatiëring, de witruimte en de interlinies in uw boek. Voor iemand die alleen een boek leest zijn het zaken die niet meteen opvallen, maar verkeerde keuze van een lettertype, de lettergrootte en spatiëring kan ervoor zorgen dat het boek er erg onaantrekkelijk uit komt te zien en dat de leesbaarheid van het boek ineens een stuk minder wordt.

Waarin wij u kunnen helpen bij het maken van uw boek.
Art Graphics Media Solutions kan u op verschillende manieren helpen bij het opmaken en ontwerpen van uw boek. Daarin kunt u uit verschillende opties kiezen. Dit zijn opties die u al het werk uit handen nemen of opties die u gedeeltelijk in het maken van uw boek ondersteunen.

Ontwerp/dtp – drukken – distributie – verkoop – opslag.

Opmaak-DTP professioneel opmaken van uw boeken en magazines. drukken distribueren verkopen en opslaan

Ik wil een vrijblijvende offerte.

…ik heb nog vragen en neem contact met u op.

IK NEEM CONTACT MET U OP
IK VRAAG EEN OFFERTE AAN